Συνάντηση κορυφής και ανταλλαγή γαστρονομικών γνώσεων για τους σπουδαστές των τμημάτων Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ. Ο διακεκριμένος και βραβευμένος Chef κ. Βράκας,

εκπαιδευτής του τμήματος Μαγειρικής στη Λάρισα επισκέφθηκε τους σπουδαστές Μαγειρικής του Βόλου και δημιούργησαν σούπες λαχανικών.

Παράλληλα, ο Chef και εκπαιδευτής Μαγειρικής του Βόλου κ. Μπαρής ,φημισμένος για τις γνώσεις του στη διεθνή κουζίνα, ετοίμασε μαζί με τους σπουδαστές της Λάρισας πιάτα με βάση το ψάρι.

Το αποτέλεσμα και για τα δύο τμήματα; Λαχταριστό!

{gallery}article-images/estiasi/2017-02-08{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση