ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» με την Permanent Make up Expert ΜΠΕΤΤΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ (PUREBEAU MASTER TRAINER)

 

Το ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» ανακοινώνει με χαρά την συνεργασία του με την γνωστή Permanent Make up Expert ΜΠΕΤΤΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ!  Η Μπέττυ Τριανταφυλλίδη έχει εκπαιδευτεί στην Γερμανία στην PUREBEAU New Cosmetics πάνω στο permanent και medical make up παίρνοντας τον τίτλο της Permanent Make up Expert, όπου στη συνέχεια και μέχρι σήμερα έχει αναλάβει την αντιπροσωπεία της PUREBEAU στην Ελλάδα. Μετεκπαιδεύτηκε στο επαγγελματικό μακιγιάζ στην Ισπανία στην EPRO Make up School και ειδικεύτηκε στο μακιγιάζ με αερογράφο στα Pinewood Studios του Λονδίνου, πλάι στον μακιγιέζ των αστέρων Woodbridge. Επιπλέον σπούδασε Body Tatoo στην επίσημη Ακαδημία τατουάζ της Μεγάλης Βρετανίας (UK OFFICIAL TATOO ACADEMY) στην Αγγλία. Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και τις εξελίξεις στο χώρο της ομορφιάς, το 2007 ανέλαβε την αντιπροσωπεία της NOUVEAU LASHES, της 1ης Βρετανικής εταιρείας στα extension βλεφαρίδων και είναι η μοναδική εξουσιοδοτημένη Trainner για την Ελλάδα.

Ως HD Brows Stylist έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την καινοτόμα τεχνική προσθετικής φρυδιών της Αγγλικής εταιρείας BROW PERFECT. Δείγμα της δουλειάς της έχει παρουσιάσει η ίδια σε διάφορα τηλεοπτικά κανάλια και έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές παρουσιάσεις καλλυντικών προϊόντων.

Το 2012 ίδρυσε στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου το NOUVEAU Lash & Brow Bar το πρώτο εξειδικευμένο κέντρο παροχής υπηρεσιών για φρύδια και βλεφαρίδες στην Ελλάδα.