Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Δήμητρα, συμμετείχε με έμπειρους εκπαιδευτές του στο σεμινάριο Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Βιβλίου Πόρτας & Covid, Τουριστικής Νομοθεσίας και Προβολής Τουριστικής Επιχείρησης. Ο Γιώργος Κανδήλας, η Αναστασία Βελέντζα και ο Δημήτρης Τσουτσουλάκης συμπλήρωσαν τις εξαιρετικές εισηγήσεις του κύριου Νικόλαου Σαρούκου και συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία του σεμιναρίου.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Νοτίου Πηλίου, τον  Εκπαιδευτικό Οργανισμό “Δήμητρα” και την Διεύθυνση Τουρισμού (ΠΥΤ) Θεσσαλίας του Υπουργείου Τουρισμού και έλαβε χώρα στα Καλά Νερά, στο φιλόξενο χώρο του κέντρου νεότητας.

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και “παράσημο” την παραδοχή των συμμετεχόντων ότι αφήνουν το σεμινάριο πλουσιότεροι σε γνώσεις και επιχειρηματικά “αντισώματα”, με την παρότρυνση να επαναληφθεί τάχιστα. Για πρώτη φορά μια τέτοια σύμπραξη αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία, που απέδειξε ότι αποζητά την γνώση, την κατάρτιση και την συνεργατικότητα. Η υπόσχεση; Θα τα ξαναπούμε σύντομα!