Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ADAMA ΕΛΛΑΣ και τον Γεωπόνο κύριο Κουτσομάρκο Κωνσταντίνο για την παρουσίαση που έκανε στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, του τμήματος Αγροτικής Οικονομίας για την επόμενη μέρα στην ΚΑΠ σε σχέση με τα φυτοπροστατευτικά και τα λιπάσματα. 
 
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο κύριος Κουτσομάρκος μαζί με τον εκπαιδευτή και επιστημονικό υπεύθυνο του τμήματος Αγροτικής Οικονομίας κύριο Περουλάκη Ιωάννη, Γεωπόνο Μελετητή, έλυσαν απορίες των σπουδαστών σχετικά με τις αλλαγές που έρχονται στην ΚΑΠ που εκκινεί το 2023.
 
H ADAMA ΕΛΛΑΣ είναι μία από τις ηγετικές προμηθευτικές εταιρείες προϊόντων φυτοπροστασίας και γεωργικών εφοδίων για τους Έλληνες αγρότες. Τα προϊόντα της ADAMA ΕΛΛΑΣ (προϊόντα φυτοπροστασίας, πολλαπλασιαστικό υλικό, λιπάσματα, προϊόντα δημόσιας υγείας) απευθύνονται στις περισσότερες καλλιέργειες που υπάρχουν στη χώρα. Σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική υποστήριξη που παρέχεται στον Έλληνα παραγωγό και γεωπόνο από το έμπειρο προσωπικό της , η ADAMA ΕΛΛΑΣ αποτελεί μια εταιρεία με ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, από τις σημαντικότερες του χώρου.