Στα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου “κόσμημα” του Νοτίου Πηλίου στην Αργαλαστή, εκπροσωπήθηκε  ο εκπαιδευτικός οργανισμός Δήμητρα, σε συνέχεια της άριστης συνεργασίας που υπάρχει με το Δήμο σε θέματα εκπαίδευσης και τουρισμού.  Από το δήμο Νοτίου Πηλίου προέρχονται μάλιστα αρκετοί σπουδαστές του ΙΕΚ, που φοιτούν στην τουριστική ακαδημία και όχι μόνο.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε  η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, Υπουργοί της Κυβέρνησης, βουλευτές του Νομού, εκπρόσωποι των Κομμάτων, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεως και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανακηρύχθηκε Επίτιμος Δημότης του Δήμου Νοτίου Πηλίου, ο φιλέλληνας, κ. Στάνλεϋ Πάτρικ Τζόνσον, προσωπικότητα με πολύτιμη προσφορά στην Πολιτική, την Επιστήμη, την Πνευματική ζωή και πατέρας του εν ενεργεία Πρωθυπουργού της Αγγλίας κ. Μπόρις Τζόνσον, που εδώ και πολλά χρόνια έχει επιλέξει το Χόρτο του Δήμου Νοτίου Πηλίου ως τον τόπο διαμονής του για μεγάλο χρονικό διάστημα κάθε έτους και έχει ενεργό δράση στην κοινωνική ζωή του Δήμου.