Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργάνωσε την 7η «Ημέρα Καριέρας» στον Βόλο, την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 στο ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότερες από 36 επιχειρήσεις με πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Ο εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ», θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα το νέο αυτό εγχείρημα έλαβε μέρος στην δράση αυτή, με στόχο την αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι είχαν την δυνατότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης να συνομιλήσουν με στελέχη του Οργανισμού, χωρίς ραντεβού με σκοπό την κάλυψη προσφερόμενων θέσεων εργασίας.

H εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία τόσο από  την ανταπόκριση των επιχειρήσεων όσο και από τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στα πλαίσια μιας νέας «πρότασης» από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) με γνώμονα την διευκόλυνση στην αναζήτηση εργασίας.