Οι σπουδαστές του τμήματος Τουρισμού του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» επισκέφθηκαν το Domotel Xenia Βόλου που ανήκει στο ισχυρό δίκτυο συνεργασιών του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ»!

Η κα Πολιτοπούλου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, μας υποδέχτηκε με ένα ζεστό χαμόγελο. H αίσθηση της απλόχερης άνεσης, της ευγένειας και της λιτής κομψότητας ξεκινάει από την υποδοχή και είναι έκδηλη σε όλους τους χώρους του Domotel Xenia Volos.

Η παρουσίαση του Domotel Xenia Volos ξεκίνησε από την υποδοχή, ακολούθησε η κάθε αίθουσα του συνεδριακού κέντρου και έγινε επίδειξη σε διαφορετικά set up του χώρου. Η περιγραφή λειτουργίας του Spa άλλα και το στήσιμο του πρωινού μπουφέ με την πρώτη πιστοποίηση ελληνικού πρωινού στην περιοχή προκάλεσε το ενδιαφέρον των σπουδαστών. Επισκεφθήκαμε επίσης τα επισιτιστικά τμήματα του ξενοδοχείου, όπου έγινε περιγραφή της λειτουργίας τους και αναφορά στη σημαντικότητα τους για την τοπική κοινωνία.

Τέλος, θα ήταν παράληψη αν δεν βλέπαμε και τα δωμάτια, που μας παρουσίασε η προϊσταμένη ορόφων κα Αντωνιάδου. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στους σπουδαστές η προεδρική σουίτα, με το στυλ της, που έχει φιλοξενήσει τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της χώρας άλλα και διεθνώς. Η κυρία Αντωνιάδου μας περιέγραψε τις ιδιαιτερότητες του housekeeping και μας αποκάλυψε μικρά μυστικά για όποιον επιθυμεί να κάνει καριέρα στο συγκεκριμένο πόστο. Την σύνδεση της επίσκεψης με την ύλη των μαθημάτων ανέλαβε ο βασικός εκπαιδευτής του τμήματος «Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας», κος Κανδήλας.

Μετά την παραδοχή από όλα τα στελέχη του ξενοδοχείου για την άριστη παρουσία των σπουδαστών μας, η κυρία Πολιτοπούλου πρότεινε σε όσους συμμετείχαν στη δράση να στείλουν το βιογραφικό τους, για να πραγματοποιήσουν την πρακτική άσκηση ή και να καλύψουν θέσεις επαγγελματία, πλαισιώνοντας παλιότερους σπουδαστές μας που εργάζονται ήδη εκεί.