Το Ι.Ε.Κ «ΔΗΜΗΤΡΑ» με πολυετή εμπειρία στο τομέα της εκπαίδευσης,

υιοθετώντας τις πάγιες θέσεις του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας ότι:

α) Στη χώρα μας υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κατεύθυνσης των νέων ανθρώπων στα τεχνικά, τεχνολογικά επαγγέλματα ενώ, στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπάρχει μία στρατηγική ώστε η πλειοψηφία των νέων ανθρώπων να κατευθύνονται σε αυτά.

β) Οι προοπτικές βελτίωσης του επιπέδου οικονομικής ανάπτυξης μιας κοινωνίας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την προσδοκώμενη εξέλιξη του επιπέδου μόρφωσής του ανθρώπινου δυναμικού της

αποφάσισε να παρέχει 5 υποτροφίες για δωρεάν σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18, σε υποψήφιους σπουδαστές – παιδιά οικογενειών που είναι μέλη του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, στις ειδικότητες: Οικονομία & Διοίκηση, Πληροφορική, Αγροτικά, Κομμωτική – Αισθητική, Σχεδιαστής Μόδας, Προσχολική Αγωγή, Προπονητική, Διατροφής & Διαιτολογίας, Security, Τουριστικά Επαγγέλματα και Θεατρολογία.

Η υποστήριξη των υποτροφιών από το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας, να παρακολουθήσουν οι υπότροφοι τις σπουδές τους στο Ι.Ε.Κ του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» πάρθηκε με δεδομένο ότι ο φορέας, που είναι μέλος του Επιμελητηρίου Λάρισας, διαθέτει 30 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης, με άρτιο επιστημονικό προσωπικό, σύγχρονες υποδομές και εγγυημένη απορροφητικότητα των αποφοίτων του από την αγορά εργασίας.

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2017 στα γραφεία του:

Επιμελητηρίου Λάρισας που βρίσκονται στη διεύθυνση Παπακυριαζή 44, υπεύθυνη κα. Κατερίνα Τσολάκη (Διευθύντρια Επιμελητηρίου), τηλ. 2410 536900.

Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας που βρίσκονται στη διεύθυνση Φιλελλήνων 13, υπεύθυνη κα Θεώνη Γκουμα, τηλ. 241 0532330.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει με βάση κοινωνικά κριτήρια, οικογενειακή κατάσταση, ανεργία κ.α.

Αφήστε μια απάντηση