Την πρώτη μικροζυθοποιία της Λάρισας, τη «ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΠΗΝΕΙΟΥ», επισκέφθηκε το τμήμα Αγροτικής Οικονομίας

και εκεί είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις γνωρίζοντας τη παραγωγική διαδικασία της μπύρας από την αρχή μέχρι το τέλος!

Η ζυθοποίηση που γίνεται με μεράκι και στις καλύτερες συνθήκες παραγωγής, με αργή, παραδοσιακή, απόλυτα φυσική διαδικασία διάρκειας ενός μήνα οδηγεί στην αγαπημένη μπύρα LoLa Fresh (Pilsner, Belgian Ale, IPA) και το όνομά της είναι άμεσα συνδεδεμένο με την αγάπη για την Λάρισα (Love Larisa)!

Δοκιμάζοντας και τις 3 μπύρες είναι δύσκολο κανείς να επιλέξει μόνο μία!

{gallery}article-images/Agrotiki_Oikonomia/2019-12-18{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση