Οι σπουδαστές Κομμωτικής του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  μία σειρά από χρήσιμα διαδικτυακά σεμινάρια με πολύτιμες συμβουλές στις τεχνικές κουρέματος και χτενίσματος.

Οι Hair Experts του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ», Χρυσάνθης Βαλεντίνος και Τούσια Γεωργία, μας παρουσίασαν μέσα από ένα πολύ ενδιαφέρον εκπαιδευτικό σεμινάριο ένα γυναικείο ασύμμετρο καρέ και ένα Vang χτένισμα.

Οι σπουδαστές της Κομμωτικής διδάχθηκαν, σε ένα πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο από τον εκπαιδευτή τους, την τεχνική κουρέματος step by step για το γυναικείο καρέ και σε ένα δεύτερο σεμινάριο μια πιο εξειδικευμένη τεχνική που αφορά το ασύμμετρο καρέ. Όπως επισήμανε ο Hair Expert της σχολής, Χρυσάνθης Βαλεντίνος, είναι ένα κούρεμα που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες, τις καθιστά στιλάτες και κομψές, αναδεικνύει το λαιμό, τους ώμους και το όμορφο θηλυκό πρόσωπο, ενώ παράλληλα δείχνει ένα υγιές και περιποιημένο μαλλί.

Το χτένισμα Vang  που παρουσιάστηκε από την εκπαιδεύτρια της Κομμωτικής Τούσια Γεωργία αποτελεί ένα χτένισμα ρετρό, που όμως κατάφερε να γίνει η απόλυτη σύγχρονη τάση, ταιριάζει σε όλα τα μήκη και αναδεικνύει όλα τα χρώματα.

Η αγάπη για την μάθηση δεν σταματάει και το ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» στηρίζει την εξ αποστάσεως εκπαίδευση με την χρήση νέων τεχνολογιών αντιμετωπίζοντας τις νέες προκλήσεις με απόλυτη επιτυχία.