Ένα πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την «Ιχνηλάτηση του αυγού από την παραγωγή έως την κατανάλωσή του» από την εταιρία Αβγά Βλαχάκη https://eggs.gr/ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές της Σχολής μας την Παρασκευή 18.12.20.

Ο κ. Πέτρος Πετρόπουλος Γεωπόνος – Διατροφολόγος MSc στα Αβγά Βλαχάκη και εκπαιδευτής στον ΕΦΕΤ για το αυγό, ενημέρωσε τους σπουδαστές μας για μία σειρά θεμάτων όπως η παραγωγή, η συσκευασία, οι συνθήκες, η νομοθεσία, η υγιεινή και οι παράγοντες κινδύνου. Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά έγινε και στο πρότυπο πιστοποίησης HACCP-ISO 22000-2005-IFS.

Ο κ. Πετρόπουλος με απλά και απόλυτα κατανοητά λόγια, έδειξε στους σπουδαστές μας όλο το ταξίδι του αβγού από την στιγμή που αυτό θα γεννηθεί, μέχρι να φθάσει φρέσκο στα Σούπερ Μάρκετ και στα σπίτια μας, εστιάζοντας πάντα στη ποιότητα.

Το σεμινάριο διεξήχθη με ιδιαίτερη επιτυχία και όλοι οι συμμετέχοντας έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον τόσο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης όσο και κατά τη συζήτηση που ακολούθησε διαδικτυακά.