Την αγάπη του για την μπύρα και την παραγωγή προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης, μετέφερε ο κ. Ριγανέλης,

ιδιοκτήτης της Μικροζυθοποιίας Θεσσαλίας, στο τμήμα της Αγροτικής Οικονομίας.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησε την ξενάγηση του στο χώρο του ζυθοποιείου επισημαίνοντας ότι το βασικό στοιχείο της μπύρας, η βύνη, αποτελεί ένα αγροτικό προϊόν που επηρεάζει τη γεύση, το χρώμα και την υφή της. Ουσιαστικά πρόκειται για την “ψυχή ” της μπύρας!

Στη συνέχεια εξήγησε στους σπουδαστές τη παραγωγική διαδικασία, έχοντας ως γνώμονα την ποιότητα του προϊόντος και όχι την ποσότητα.

Εξάλλου οι μπύρες της Μικροζυθοποιίας απευθύνονται σε κοινό με γευστική αισθητική!

{gallery}article-images/Agrotiki_Oikonomia/2017-11-14{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση