Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς επιλέγουν τα ρούχα τους οι πιο κομψές γυναίκες? Ποια είναι τα μυστικά του στυλ τους?

 

Το στυλ κάθε γυναίκας σχετίζεται με την προσωπικότητά της, με την αισθητική της και σαφώς με το τι την κάνει να νιώθει όμορφη κάθε στιγμή της ημέρας. Επομένως, αν και το στυλ είναι κάτι εντελώς προσωπικό και υποκειμενικό, παρατηρώντας κάποιες γυναίκες διαπιστώνουμε ότι ξεχωρίζουν για την φινέτσα τους επειδή ακολουθούν κάποιους κοινούς «κανόνες» που είναι και η συνταγή της επιτυχίας τους!

Μην αντιγράφετε looks! Ανακαλύψτε τι σας ταιριάζει περισσότερο!

Μπορεί τα social media, οι fashion bloggers και οι σχεδιαστές ρούχων να μας προτείνουν ρούχα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει αυτό να μας παρασύρει! Κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτου ηλικίας, διαθέτει ένα ξεχωριστό στιλ, το οποίο είναι μοναδικό και την κάνει να ξεχωρίζει. Άλλωστε ο τρόπος που επιλέγετε να ντυθείτε, σχετίζεται άμεσα με την προσωπικότητα σας και επομένως πριν από την επιλογή των ρούχων θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν ταιριάζει στο δικό σας στυλ και προσωπικότητα.

Φροντίστε τη γκαρνταρόμπα σας!

Μπορεί η οργάνωση της ντουλάπας σας είναι πολύ χρήσιμη! Οργανώνοντας συχνά τη γκαρνταρόμπα σας θα ξέρετε ποια είναι ακριβώς τα κομμάτια της συλλογής σας, ποια σας λείπουν και ποια θέλουν αντικατάσταση. Αυτό σημαίνει πως την επόμενη φορά που θα βγείτε για ψώνια θα ξέρετε τι ακριβώς χρειάζεται να αγοράσετε!

Δημιουργήστε μία capsule γκαρνταρόμπα με τα αγαπημένα σας κομμάτια

Κάθε σας look θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από διαχρονικότητα, κομψότητα και άνεση, αν θέλετε να ξεχωρίσετε με το στιλ σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε μία γκαρνταρόμπα γεμάτη με ρούχα και αξεσουάρ αλλά ότι θα πρέπει να γνωρίζετε ποια είναι τα αγαπημένα σας fashion items, με τα οποία νιώθετε όμορφες και είναι η δική σας “στολή”.

Τελειοποιήστε το καθημερινό σας μακιγιάζ

Ό,τι ισχύει για τα ρούχα και το στυλ μας, μπορούμε να πούμε πως τα ίδια ισχύουν και για το μακιγιάζ. Κάθε γυναίκα πρέπει να βρει το μακιγιάζ που της ταιριάζει περισσότερο και μπορεί να γίνει το σήμα κατατεθέν της. Για αυτό είναι σημαντικό να βρείτε τα προϊόντα που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σας και να εξασκηθείτε ώστε το καθημερινό σας make up να γίνεται σε λίγα μόλις λεπτά.

Στο τμήμα Μόδας του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ γνωρίζουμε τις τάσεις της μόδας και παρακολουθούμε τις εξελίξεις γιατί θέλουμε να ξεχωρίζουμε!

Αφήστε μια απάντηση