Βαρέθηκες τα ρούχα σου; Με τους παρακάτω τρόπους μπορείς να τα αλλάξεις ώστε να φαίνονται ακριβά!

1.Κουμπιά. Άλλαξε τα κουμπιά απο σακάκια παλτό ακόμη και πουκάμισο με πιο ιδιαίτερα και δες το ρούχο σου να ..ανεβάζει τις τμές

2.Επισκέψου την μοδίστρα σου. Θέλεις το φόρεμά σου να μοιάζει με αυτό που είδες στην πασαρέλα της Chanel; Επισκέψου την μοδίστρα σου! Με μερικές μεταποιήσεις θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

3.Επέλεξε μαύρο αντί για καφέ.Το καφέ αλλά και όλα τα γήινα χρώματα όπως το μωβ, το χρώμα της ελιάς συχνά καταλήγουν να φαίνονται σκοτεινά και «λυπημένα» όταν χρησιμοποιούνται σε φθηνά και χαμηλής ποιότητας υφάσματα και υλικά. Επικεντρώσου στο μαύρο και στο λευκό.

4. Άλλαξε τα λουριά από τις τσάντες σου: Αλλάζοντας το λουρί της τσάντας (μέχρι και το φερμουάρ) και βάζοντας καινούργια και πιο καλά σε ποιότητα, θα αναδείξεις την τσάντα σου!

5.Αφαίρεσε τι ετικέτες. Μερικές φορές κοιτάζοντας την ετικέτα ενός ρούχου κάποιος μπορεί να απογοητευθεί και επειδή όλα ειναι θέμα ψυχολογίας μη διστάσεις απλά να την κόψεις.

6.Αγόρασε ‘ανδρικά΄.Τα ανδρικά ρούχα ακόμη και τα πιο φθηνά είναι πάντα καλύτερης κατασκευής. Διάλεξε λοιπόν unisex κομμάτια ανδρικού τύπου

Σπουδάζοντας “Σχεδιαστής Μόδας” στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ μαθαίνεις να μεταποιείς έξυπνα τα ρούχα σου!

*Το άρθρο είναι του κ. Λημναίου Γιώργου, Σχεδιαστή Μόδας

Αφήστε μια απάντηση