Το φαγητό είναι μια μοναδική απόλαυση και κάθε τραπέζι οφείλει να ακολουθεί κάποιους κανόνες που κάνουν ένα γεύμα ιδιαίτερο!

 

Αυτούς τους κανόνες του savoir vivre στο σύγχρονο τραπέζι είχαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν οι σπουδαστές του τμήματος «Τουριστικών Μονάδων» του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στο γνωστό εστιατόριο «ΚΧ 1948» στην πόλη του Βόλου.

Υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτή τους κ. Ραπτόπουλου Γ. και του υπεύθυνου της σάλας κ. Ζαμουρίδη, μυήθηκαν στα μυστικά της λειτουργίας ενός καταξιωμένου χώρου και διαπίστωσαν ότι η τάξη και η οργάνωση του τραπεζιού σε συνδυασμό με τη διακόσμηση συμβάλλουν στο να πάρει ο επαγγελματίας τα εύσημα αλλά και να κερδίσει τις εντυπώσεις!

{gallery}article-images/tourismos/2017-04-14{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση