Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ είχαν την ευκαιρία και τη χαρά να βρεθούν δίπλα στους μαθητές

του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Βόλου στην καθιερωμένη γιορτή του κλεισίματος της σχολικής χρονιάς. 

Η γιορτή περιελάμβανε σχολική θεατρική παράσταση από τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ και οι σπουδαστές της ειδικότητας Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ επιμελήθηκαν τα χτενίσματα των παιδιών της παράστασης χαρίζοντας χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους. Μαζί τους στην προετοιμασία για την θεατρική παράσταση βρέθηκαν και οι σπουδαστές της ειδικότητας Βοηθός Εργοθεραπείας που μαζί με τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ για ένα ολόκληρο χρόνο είχαν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες κατά την διάρκεια των σπουδών τους, χρήσιμες για το επαγγελματικό τους μέλλον. 

Όσον αφορά τον γευστικό μπουφέ για την σχολική γιορτή, τον επιμελήθηκαν οι σπουδαστές της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Μαζί με τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ παίξαμε, γελάσαμε, τραγουδήσαμε και με πολλές σφιχτές αγκαλιές ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη ενώ για άλλη μία φορά συνειδητοποιήσαμε το σημαντικό έργο του ΕΕΕΕΚ Βόλου που παρέχει γενική και πρακτική εκπαίδευση στους μαθητές  του επιδιώκοντας την ολόπλευρη ανάπτυξη, αξιοποιώντας το μέγιστο των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή στοχεύοντας στην κοινωνική και επαγγελματική ένταξη τους με κάθε τρόπο!

Καλό καλοκαίρι τους ευχόμαστε!

{gallery}article-images/ygeia/2018-07-13{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση