Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη, τη Media Markt επισκέφτηκε το τμήμα «Στέλεχος Ασφάλειας

Προσώπων και Υποδομών» του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στη Λάρισα.

H εκπαιδεύτρια κα. Μπεκίρη Εύη εξήγησε στους σπουδαστές το νομικό πλαίσιο από το οποίο διέπεται η φύλαξη των εμπορικών καταστημάτων ενώ στη συνέχεια ανέλαβε την ξενάγηση των σπουδαστών ο κος. Καλόγηρος Θωμάς, εργαζόμενος στο τμήμα ασφάλειας του καταστήματος και συνεργάτης της εταιρίας Europa Security, ο οποίος τόνισε στους σπουδαστές ότι η φύλαξη καταστημάτων είναι ένας τομέας που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, αφού στα περισσότερα καταστήματα υπάρχει ο κίνδυνος της δολιοφθοράς και η πρόσβαση εξωτερικών παραγόντων όλο το 24ωρο. Παρουσίασε πολύ παραστατικά μέσα από επίδειξη και προσομοιώσεις ρόλων την αντιμετώπιση από τα στελέχη συγκεκριμένων περιστατικών φωτιάς, κακής συμπεριφοράς, επιθετικότητας ή αξιόποινων πράξεων όπως κλοπές και έκανε μια επισκόπηση όλων των τομέων απορρόφησης ενός πιστοποιημένου στελέχους ασφαλείας.

Είναι απαραίτητη επομένως η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η τεχνογνωσία του επαγγελματία Security που θα καλύπτει τις παραπάνω ανάγκες με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Η συνεχής εκπαίδευση των στελεχών όχι μόνο στις νέες τεχνολογίες ασφαλείας, αλλά και στις τεχνικές που αναπτύσσονται διεθνώς, μπορούν να διατηρήσουν το επίπεδο απόδοσης και γνώσης υψηλό απέναντι στις ανάγκες που καλείται να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί καθημερινά!

{gallery}article-images/security/2017-04-26{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση