Μεγάλη Στρατηγική Συνεργασία του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» με τον Βρετανικό Φορέα Πιστοποίησης Training Qualifications UK (TQUK) για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά!

Ο γνωστός Βρετανικός Φορέας Πιστοποίησης TQUK, πιστοποιώντας την αρτιότητα των δομών και των εγκαταστάσεων, το αναβαθμισμένο περιεχόμενο των προγραμμάτων σπουδών και το υψηλό επίπεδο εκπαιδευτικού προσωπικού του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ», προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ» για όλες τις βαθμίδες της παρεχόμενης εκπαίδευσής του!

Αναφορικά με το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, όλες οι ειδικότητες που λειτουργούν στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ είναι πιστοποιημένες από τον ΤQUK και οδηγούν στην απόκτηση Βρετανικού Διπλώματος με παγκόσμια αναγνώριση, ισοδύναμο επιπέδου 6 (Advanced Professional Diploma Level 6 equivalent) .

Έτσι οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ μέσα σε 2 χρόνια θα μπορούν να αποκτήσουν δύο ισχυρά διπλώματα, το ελληνικό κρατικό δίπλωμα του ΕΟΠΠΕΠ και το Βρετανικό δίπλωμα του TQUK εξασφαλίζοντας ένα μοναδικό βιογραφικό αλλά και τη δυνατότητα συνέχισης των σπουδών τους!!

Επιπρόσθετα, μετά τα 2 πρώτα έτη σπουδών, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα (1) ακόμα έτος σπουδών στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» και να αποκτήσουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ισοδύναμο επιπέδου 7 («Post Graduate Diploma Level 7 Equivalent»).

Η συμφωνία ισχύει ήδη από αυτό το ακαδημαϊκό έτος, απευθύνεται όμως και στους απόφοιτους σπουδαστές.

Όλα τα προγράμματα θα πραγματοποιηθούν στην ελληνική γλώσσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο TQUK είναι προτεινόμενος τη φετινή χρονιά για το Federation Awarding Bodies (FAB) 2019 με 3 βραβεία λειτουργίας και ποιότητας, συμπεριλαμβανόμενου του κορυφαίου “Awarding Organisation of the Year”!

 

Αφήστε μια απάντηση