Εκτός από αυτούς που ακολουθούν τη μόδα, υπάρχουν και εκείνοι που τη δημιουργούν. Αν ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός είναι μια καριέρα στη βιομηχανία της μόδας, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι εκτός από ταλέντο, πρέπει να διαθέτεις σπουδές και

στρατηγική.

Πρώτο βήμα το αυτονόητο: να αποκτήσεις θεωρητικό υπόβαθρο παρακολουθώντας μαθήματα στην ειδικότητα «Σχεδιαστής Μόδας» του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ. Μαθήματα που θα σου δώσουν τις βάσεις για μια ελπιδοφόρα εκκίνηση. Μαθήματα που συνδυάζουν καλλιτεχνικές, τεχνικές και εμπορικές γνώσεις.

Εδώ θα εκπαιδευτείς από επαγγελματίες του χώρου όχι μόνο στο σχέδιο, στο σχεδιασμό και κατασκευή προτύπων αλλά και στην ανάγκη να αφουγκράζεσαι την αγορά, να παίρνεις γρήγορες αλλά εμπνευσμένες αποφάσεις, να γεννάς original ιδέες, να κατανοείς τις ιδιαιτερότητες κάθε πελάτη, να διαχειρίζεσαι παραγγελίες, οικονομικά θέματα, την πίεση χρόνου.

Επιπλέον, μέσω της πρακτική άσκησης θα αποκτήσεις επαγγελματική πείρα, θα έρθεις σε επαφή με το θαυμαστό κόσμο του θεάματος και θα γίνεις μέλος της μεγάλης οικογένειας της μόδας.

Αφήστε μια απάντηση