Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του τμήματος Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Multimedia/web designer – developer/video games), στα πλαίσια του μαθήματος του Β εξαμήνου σπουδών Εργαλεία Ανάπτυξης Εφαρμογών Internet, δημιούργησαν το site της σχολής τους, ολοκληρώνοντας το ομαδικό project που είχαν αναλάβει.

Αυτό είναι μόνο η αρχή για τις δραστηριότητες και τις εργασίες που πρόκειται να υλοποιήσουν στο Γ και Δ εξάμηνο σπουδών, όπου ένας από τους βασικούς στόχους είναι η εξειδίκευση των σπουδαστών στο Web Design. Συντονιστής και εκπαιδευτής του μαθήματος είναι ο κ. Χάρης Σούλτης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ο οποίος σε όλο το εξάμηνο έδωσε κατευθύνσεις, ενθάρρυνε την ομάδα και τους παρείχε τις απαιτούμενες δεξιότητες για να ανταποκριθούν στο εγχείρημα, το οποίο οι σπουδαστές/στριες θα αναβαθμίζουν διαρκώς.

Δείτε εδώ το site της Σχολής Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Multimedia/web designer – developer/video games), όπως το διαμόρφωσε η ομάδα των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

{gallery}article-images/pliroforiki/2015-6-4{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση