Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΗΜΗΤΡΑ σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου, το Κοινωνικό Φροντιστήριο

και την Ένωση Ξενοδόχων, είχε τη χαρά να προσφέρει 4 υποτροφίες ύστερα από κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του οργανισμού στο Βόλο τις προηγούμενες ημέρες.

Με την παραπάνω πρωτοβουλία οι φορείς αποδεικνύουν έμπρακτα την ευαισθησία τους σε θέματα που αφορούν την προσφορά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο στο οποίο δραστηριοποιούνται, δίνοντας την ευκαιρία σε εν δυνάμει σπουδαστές να λάβουν μια ολοκληρωμένη κατάρτιση σε επαγγέλματα της επιλογής τους.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 17/9, στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Οντόπουλο Απόστολο, παρουσία των υποψήφιων σπουδαστών που κατέθεσαν τις αιτήσεις τους την ημέρα διοργάνωσης της «Λευκής Νύχτας» στο Βόλο αλλά και άλλων εκπροσώπων, νικήτρια αναδείχθηκε η Γκότσα Μαριλία-Ντανιέλα η οποία από τον Οκτώβριο θα έχει την ευκαιρία να σπουδάζει κανονικά στην ειδικότητα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (Chef)» του ΙΕΚ Δήμητρα. Αντίστοιχα για την ειδικότητα «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων», την Τετάρτη 18/9, οι τυχερές της κλήρωσης που έγινε από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Ζαφείρη Γεώργιο, ήταν οι Κιρκιμπίρη Κατερίνα και Νάνου Βάϊα. Τέλος, ο δικαιούχος της υποτροφίας που προέκυψε από την κλήρωση που έγινε παρουσία του προέδρου κ. Μέρκατα Γεωργίου και του αντιπροέδρου κ. Παρίση Κωνσταντίνου του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, την Παρασκευή 20/9, ήταν ο Βάτσιος Κωνσταντίνος ο οποίος επέλεξε να σπουδάσει στην ειδικότητα «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναμένονται άλλες 2 υποτροφίες από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Δήμητρα οι οποίες θα δοθούν, σε συνεργασία με τη γενική κλινική «ΆΝΑΣΣΑ για τα επαγγέλματα Υγείας και με το tsagarada escape Festival υποστηρίζοντας τον εναλλακτικό τουρισμό σε εν δυνάμει σπουδαστές που επιθυμούν να αποκτήσουν κατάρτιση στην ειδικότητα Συνοδός Βουνού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους μέχρι 30/09/2019 στα γραφεία του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» (Φερών 65 – κτίριο OLD CITY).

Η Διοίκηση του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ και οι λοιποί φορείς, εύχονται καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στους τυχερούς των κληρώσεων αλλά και σε όλους του σπουδαστές!!

{gallery}article-images/iek/2019-09-27{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση