Ο σεφ Γιώργος Παπαδόπουλος έχει περάσει από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία και εστιατόρια της Ελλάδας και του εξωτερικού,

ενώ έχει εργαστεί ως Executive Chef σε κορυφαία ξενοδοχεία όπως στο Miraggio Thermal Spa Resort, Makedonia Palace, Domotel, Pomegranate wellness spa Hotel Halkidiki. Bristol Hotel Thessaloniki, Excelsior Hotel Thessaloniki, Ciragan Palace, Grand Europa και στο Jacque Chibois La Bastide Saint Antoine, βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin. Τηλεοπτικά εμφανίστηκε ως καλεσμένος-κριτής στην εκπομπή Master Chef, φιλοξενούμενος της κας. Ψυχούλη στο «Chef στον Αέρα» καθώς και σε τηλεοπτικές εκπομπές στο εξωτερικό. Συνεργάστηκε δε, με πρεσβείες για την υλοποίηση εκδηλώσεων στο εξωτερικό ενώ έχει μαγειρέψει και για τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο!

{gallery}article-images/estiasi/2020-09-22{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση