Η κα Ζωμένου και ο κ. Καραγιάννης είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις

του οργανισμού, να ενημερωθούν για τα προσφερόμενα προγράμματα εκπαίδευσης, κατάρτισης και συμβουλευτικής υποστήριξης και το έργο της Ακαδημίας Τουρισμού. Επίσης πληροφορήθηκαν για τις νέες επενδύσεις και τους στόχους που έχει η εταιρεία για την  υποστήριξη της τοπικής ανάπτυξης, την ενδυνάμωση των προσόντων ανέργων και εργαζομένων  και την άρτια εκπαίδευση των σπουδαστών του ΙΕΚ και την προώθησή τους στην αγορά εργασίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά τη δουλειά των σπουδαστών και να συνομιλήσουν μαζί τους για τις ευκαιρίες της αγοράς μέσα από την κατάλληλη εκπαίδευση και τον επαγγελματισμό. 

Συγκεκριμένα, η κα Ζωμένου παρακολούθησε το μάθημα του τμήματος Αισθητικής και αμέσως μετά περιποιήθηκε το χτένισμά της ο Βαλεντίνος Χρυσανθης, εκπαιδευτής του τμήματος Κομμωτικής.

Εννοείται πως οι σπουδαστές μαγειρικής δε θα τους άφηναν να φύγουν χωρίς να γευτούν τις απολαυστικές λιχoυδιές που μόλις είχαν ετοιμάσει! 

Η κα Ζωμένου Ιωάννα και ο κ. Καραγιάννης Κωνσταντίνος  εντυπωσιάστηκαν με τις εγκαταστάσεις και το έργο του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ και με την εξαιρετική δουλειά των σπουδαστών μας. Τους ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν να μας επισκεφθούν!

{gallery}article-images/iek/2019-05-17{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση