Με παρασκευές πρωτότυπων και μοντέρνων χριστουγεννιάτικων γλυκών έκλεισε ο πρώτος κύκλος μαθημάτων για τους σπουδαστές

μαγειρικής και αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, λίγο πριν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στο Βόλο. 

Οι σπουδαστές συμμετείχαν ενεργά σε σεμινάριο παρασκευής μοντέρνων χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων με εισηγητή τον executive chef Αλέξανδρο Θεολόγου. Το αποτέλεσμα μοναδικό!!! Οι συνταγές που παρασκευάστηκαν προέρχονται από τη διεθνή κουζίνα και συμπεριλαμβάνονται στα ακριβότερα μενού πολυτελών ξενοδοχείων και εστιατορίων. Bouche de Noel, Χριστουγεννιάτικα Cupcakes,  Galette de Rois μερικές από τις χρυσές συνταγές!

Οι σπουδαστές περήφανοι για το αποτέλεσμα παρουσίασαν τα προϊόντα τους, καθώς τα επιμελήθηκαν εξ’ ολοκλήρου μέχρι την τελική διακόσμηση.

{gallery}article-images/estiasi/2019-01-02{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση