Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με θέμα “Πρώτες Βοήθειες – Υγεία & Ασφάλεια στο χώρο εργασίας” τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2014 στον πολυχώρο ομορφιάς Beauty Salon Academy.

Βασικός στόχος του σεμιναρίου ήταν η πληροφόρηση & επιμόρφωση των σπουδαστών κομμωτικής & αισθητικής του ΙΕΚ “ΔΗΜΗΤΡΑ” σχετικά με την παροχή άμεσης φροντίδας σε επείγοντα περιστατικά οι οποίοι και ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Ο διασώστης και εκπαιδευτής κ. Γεώργιος Ρουμελιώτης με γλαφυρότητα και παραστατικότητα δίδαξε πρώτες βοήθειες στους συμμετέχοντες σπουδαστές και τόνισε τη σημασία της άμεσης αντίδρασης σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης πάντα όμως με γνώμονα τη γνώση και την ασφάλεια.

Είναι ευχάριστο και ελπιδοφόρο για όλους μας να βλέπουμε πως οι διασώστες μας είναι παρόντες σε κάθε κάλεσμα και προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να μεταδώσουν τη γνώση και τις εμπειρίες τους ώστε να μπορέσει ο καθένας μας να βοηθήσει όποτε απαιτηθεί προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Το Beauty Salon Academy και το ΙΕΚ “ΔΗΜΗΤΡΑ” θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ελλάδας και ιδιαίτερα τον κ. Γεώργιο Ρουμελιώτη (Αντιπρόεδρο Επιλέκτων Ελλάδος & Πρόεδρο Επιλέκτων Αιγάλεω) και τον κ. Γκαρλέμο Ιωάννη (Αντιπρόεδρο Επιλέκτων Λάρισας) για τη συμβολή τους στην όλη προσπάθεια ενημέρωσης και δεσμεύονται πως θα συνεχίσουν να λαμβάνουν και στο μέλλον ανάλογες πρωτοβουλίες.

{gallery}article-images/Beauty_Salon/2014-11-26{/gallery}

  

Αφήστε μια απάντηση