Έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους επιχειρήσεων είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν οι σπουδαστές του τομέα ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ και ΕΣΤΙΑΣΗΣ του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Οι σπουδαστές ενημερωθήκαν από τον κ. Βουγιούκα Άνθιμο IFB Manager σχετικά με:

· Βασικές αρχές ISO & HACCP, ASC/MSC .
· Διαδικασία παραγγελίας προϊόντων. Έλεγχος αποθεμάτων και sales data.
· Διαδικασία Ορθής παραλαβής & αποθήκευσης προϊόντων (On the Job training).
· Αναφορά ποιοτικού προβλήματος.
· Food Safety Audit principles.

Μετά την ενημέρωση οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στους χώρους του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλία όπου είδαν να εφαρμόζονται στη πράξη οι κανόνες υγιεινής και ασφαλείας από το προσωπικό του καταστήματος, αλλά και τις διαδικασίες που ακολουθούνται για τη σωστή αποθήκευση των προϊόντων του εστιατορίου του καταστήματος.

Μέσα από την επίσκεψη αυτή οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ συνειδητοποίησαν ότι ο επαγγελματισμός, η τήρηση των κανόνων ασφαλείας, η τεχνογνωσία και εν τέλει η αξιοπιστία, είναι απαραίτητες για την στελέχωση αντίστοιχων θέσεων και την αποφυγή των όποιων μικρών ή τυχαίων περιστατικών ή ατυχημάτων.”
Τους σπουδαστές συνόδευσαν στο κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλία ο υπεύθυνος σπουδών του τομέα κ. Μόσχης Λευτέρης, οι CHEF Γκονέλας Νικόλαος και Θεολόγου Αλέξανδρος και οι εκπαιδευτές Μπούκη Παρασκευή και Γκουντή Ιωάννα.

{gallery}article-images/estiasi/2018-03-06{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση