Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών των τμημάτων Μαγειρικής και Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής

Α΄Εξαμήνου του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου παραγωγής και διάθεσης ζυμαρικών «ΜΕΛΙΣΣΑ», ενός από τα μεγαλύτερα, υπερσύγχρονα και πιο άρτια εξοπλισμένα εργοστάσια της Ευρώπης στο χώρο της επεξεργασίας και παραγωγής προϊόντων σιτηρών. Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα τμήματα του εργοστασίου (εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου, χώρους παραλαβής και αποθήκευσης της πρώτης ύλης, μηχανολογικό τμήμα κλπ), την παρασκευή διαφόρων τύπων ζυμαρικών και να ενημερωθούν από τους υπευθύνους του εργοστασίου για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του εργοστασίου, τις ιδιαιτερότητες του σίτου καθώς και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την παραγωγική διαδικασία και τον τεχνικό εξοπλισμό. Στο τέλος της ξενάγησης τόσο οι σπουδαστές όσο και οι συνοδοί καθηγητές έλαβαν αναμνηστικά δώρα από την διεύθυνση του εργοστασίου.
Η επίσκεψη έγινε με πρωτοβουλία του εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ Θεολόγου Αλέξανδρου (Executive Chef). Τους σπουδαστές επίσης συνόδεψαν ο εκπαιδευτής του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ Γκονέλας Νίκος (Executive Chef) και ο κος. Μόσχης Λευτέρης (Υπεύθυνος Σπουδών Τομέα Τουρισμού & Εστίασης του ΙΕΚ).

Αφήστε μια απάντηση