Έναν σύγχρονο, καλαίσθητο και άρτια εξοπλισμένο χώρο επισκέφθηκαν οι σπουδάστριες της ειδικότητας

Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ του ΙΕΚ Δήμητρα. Στην εκπαιδευτική επίσκεψη τις σπουδάστριες Α και Γ εξαμήνου συνόδευσαν η εκπαιδεύτρια τους Βορνίτη Μαριάννα και η υπεύθυνη της ειδικότητας Ζούζουλα Νίκη. 

Ο λόγος για το MEDICAL SPA by Gym Way στην κεντρική προβλήτα του λιμένος Βόλου, το πρώτο health club για την πόλη μας, με υπηρεσίες γυμναστηρίου και spa. Η Κ. Βάσω Φυτίλη, ιδιοκτήτρια του χώρου και γυμνάστρια, ξενάγησε τις σπουδάστριες μας και τις ενημέρωσε διεξοδικά για τα μηχανήματα και τις υπηρεσίες του MEDICAL SPA. Η επιλογή επίσκεψης του συγκεκριμένου χώρου δεν ήταν τυχαία, καθώς εκεί, βρίσκεται κατ’αποκλειστικότητα για την Ελλάδα το μηχάνημα XLASE plus, laser αποτρίχωσης με δυο μήκη κύματος.

Ακόμη, οι σπουδάστριες μας γνώρισαν τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα COAX MED για άμεσο lifting προσώπου και λιπογλυπτική σώματος, το μηχάνημα της κρυολιπόλισης για άμεση καταπολέμηση του τοπικού πάχους, τη συσκευή μεσοθεραπείας DERMAPEN για εξάλειψη της κυτταρίτιδας, καθώς και το LPG για γρήγορη και ανώδυνη απώλεια λιπώδους ιστού. Κατα τη διάρκεια της επίσκεψης είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και μια συνεδρία εφαρμογής DERMAPEN σε πελάτισσα.

Ευχαριστούμε το MEDICAL  SPA για την υπέροχη εμπειρία!!

{gallery}article-images/Beauty_Salon/2018-11-29{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση