Το ΄χεις με τα social media;

Έχεις followers;

Θέλεις να κερδίσεις 1000 ευρώ και ακόμη μια υποτροφία του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» για εσένα ή για give away στους followers σου;

Γίνε το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» για το 2020!

Μεθοδολογία διαγωνισμού

Μεταξύ 22 Ιουνίου ως 22 Ιουλίου μπορούν οι συμμετέχοντες να  επισκεφθούν τους χώρους μας για να φωτογραφηθούν  και να αναρτήσουν μια φωτογραφία στο λογαριασμό του  ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ».

Η δημοσίευση με τα περισσότερα likes στο αντίστοιχο διάστημα, θα κερδίσει 1000 ευρώ και μια υποτροφία για να διαθέσει στους followers του ή και γιατί όχι να χρησιμοποιήσει ο ίδιος. Ο τυχερός ή τυχερή θα πρωταγωνιστήσει στην νέα μας διαφημιστική καμπάνια!

Η φωτογράφιση  θα πραγματοποιηθεί στους χώρους και τα  εργαστήρια του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ»  σε ΒΟΛΟ ή ΛΑΡΙΣΑ.

Όροι και προϋποθέσεις – Συμμετοχές

• Οι διαγωνιζόμενοι να είναι τουλάχιστον 18 ετών.

• Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν τους χώρους μας και να τραβήξουν φωτογραφία, video, boomerang κλπ, μόνοι ή με φίλους, σπουδαστές ή στελέχη του οργανισμού μας (ώστε να είναι ξεκάθαρο πέρα κάθε αμφιβολίας ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχθηκε στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ) και να πραγματοποιήσουν μια δημοσίευση με αναφορά “Γιατί / τι να σπουδάσω στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ” και hashtag #diagonismosiekdimitra #iekdimitra #giatiedotozoume #Larissa #Volos

• Δημοσιεύσεις που περιέχουν άσεμνες, χυδαίες ή προσβλητικές λέξεις, θα ακυρώνονται.

• Η Υποτροφία αφορά καινούρια εγγραφή

• Τα post και τα profile των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό θα αξιολογηθούν ποιοτικά και ποσοτικά από επιτροπή του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, για να αποτραπεί η πιθανότητα αγορασμένων like ή ψεύτικων profile.

• O Οργανισμός μας θα λάβει οποιοδήποτε μέτρο κρίνει σκόπιμο για την διασφάλιση του «ευ αγωνίζεσθαι» αλλά και των συμφερόντων του. Στο πλαίσιο αυτό διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους του παρόντος διαγωνισμού προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο διαγωνιζόμενος δηλώνει ρητά ότι αποδέχεται όλους τους όρους του διαγωνισμού και τις πιθανές τροποποιήσεις αυτού.

Δικαιώματα

To ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα για τις δημοσιεύσεις που θα ανεβαίνουν.

Επίσης, παραχωρείται στους διοργανωτές το δικαίωμα δημοσίευσης, έκθεσης και αναδημοσίευσης των φωτογραφιών τους για εκδόσεις, αναρτήσεις σε ιστοσελίδες και blogs, δημοσιεύεις και παρουσιάσεις.

Επικοινωνία:

ΛΑΡΙΣΑ   Μόσχης Λευτέρης τηλ. 2410 554026

ΒΟΛΟΣ   Ζούζουλα Νίκη τηλ. 24210 38333

Αφήστε μια απάντηση