Αυτό ήταν το συμπέρασμα από την συμμετοχή του τμήματος «Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής» του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στην έκθεση πρώτων υλών που

διοργάνωσε η εταιρία ΚΡΕΝΤΙΝ και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Larissa Imperial Hotel.

Οι σπουδαστές αφού ενημερώθηκαν από τους κ.κ Κολοβό Αχιλλέα και Παπανικολάου Θεόφιλο για τις εξελίξεις και τις καινοτομίες που λαμβάνουν χώρα στον τομέα των πρώτων υλών του συγκεκριμένου επαγγελματικού κλάδου, δοκίμασαν γλυκές δημιουργίες που ξεχώρισαν για την υψηλή ποιότητα των υλικών τους.

Εξάλλου, το μυστικό της επιτυχίας είναι ο ενθουσιασμός, οι φρέσκες ιδέες, η όρεξη για δουλειά και κυρίως, οι αγνές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των γλυκών.

 

{gallery}article-images/estiasi/2017-02-13{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση