Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι δευτεροετείς σπουδάστριες Αισθητικής του ΙΕΚ

ΔΗΜΗΤΡΑ στο Elxis Spa του Domotel Xenia Volos, συνοδεία της εκπαιδεύτριάς τους Βορνίτη Μαριάννας. 

Όπως τονίζει η εκπαιδεύτρια, “είναι ιδιαίτερα σημαντικό, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των σπουδαστών μας, να τους δίνουμε την ευκαιρία να γνωρίσουν διάφορους χώρους εφαρμογής της αισθητικής τέχνης. Αντιλαμβάνονται πλέον και σε πρακτικό στάδιο τις διαφορές του κάθε χώρου και τελικά καταλαβαίνουν και οι ίδιοι που ‘ανήκουν’ ως αισθητικοί”.

Στο Elxis Spa οι σπουδαστές μας ενημερώθηκαν για τη χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, του καταρράκτη και του jacuzzi. Αντιλήφθηκαν τις διαφορές της σάουνας και του χαμάμ, έμαθαν τί προσφέρουν στον ανθρώπινο οργανισμό και πώς οι θεραπευτές του σπα  τα συνδυάζουν με τις θεραπείες τους. 

Ακόμη, ξεναγήθηκαν στις καμπίνες του spa, εκεί που οι θεραπευτές εφαρμόζουν θεραπείες προσώπου, σώματος και μάλαξη, καθώς και τα σύγχρονα μηχανήματα LPG, RF και CRYOLIPO. Οι θεραπεύτριες δειγμάτισαν στις σπουδάστριές μας προϊόντα της Bruno Vassari και μίλησαν για τη χρήση τους. 

Στη συνέχεια, ξεναγήθηκαν στο χώρο του solarium, της ονυχοπλαστικής και του κομμωτηρίου όπου έγινε διεξοδική ενημέρωση ως προς τους κανόνες υγιεινής και την εφαρμογή τους ενώ στο τέλος της επίσκεψης, η spa manager του Elxis Spa προσέφερε FREE SPA DAY στις σπουδάστριες του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, ώστε να βιώσουν από την οπτική του φιλοξενούμενου την εμπειρία του spa.

{gallery}article-images/Beauty_Salon/2019-03-13{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση