Ένα άκρως επιμορφωτικό και εντυπωσιακό σεμινάριο παρουσίασε η επαγγελματική εταιρεία ειδών κομμωτηρίου HAIR iD στα τμήματα Κομμωτικής του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» κατά τη διάρκεια του οποίου οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν προϊόντα υψηλής απόδοσης και αρίστης ποιότητας, τα οποία μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες των μαλλιών κάθε απαιτητικού πελάτη ή πελάτισσας.
Συγκεκριμένα, η τεχνική ομάδα ChrΩma παρουσίασε την Color and Mullet Collection και δημιούργησε on stage μοντέρνα και λαμπερά χρώματα στα μαλλιά ανανεώνοντας την εμφάνιση του κάθε μοντέλου, παρουσίασε αντρικά και γυναικεία κουρέματα αναδεικνύοντας τα όμορφα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και έδωσε χρήσιμα tips και συμβουλές στους μελλοντικούς επαγγελματίες μας.
Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με βασικές αρχές προσωπολογίας και ψυχολογίας του πελάτη βασιζόμενα στην προσπάθεια που κάνει κάθε hair artist να οραματιστεί τον πελάτη που τον εμπιστεύεται με διαφορετικό look προσαρμοσμένο στη διάθεση και τις εποχές του χρόνου!
Σημαντική ήταν και η συμβολή της ειδικότητας Αισθητικής του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» που επιμελήθηκε το μακιγιάζ όλων των μοντέλων και της ειδικότητας Μόδας που ανέλαβε την δημιουργία και το styling των ρούχων του κεντρικού μοντέλου.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μπάμπη Μώκο, ιδιοκτήτη της HAIR ID, για τις πολύτιμες γνώσεις του, καθώς και όλα τα μέλη της τεχνικής ομάδας, Χριστόφορο Βασιλάτο, Κωνσταντίνο Μπέκα και Χάρη Δασκαλοθανάση που μοιράστηκαν τα trends του 2022 με τους σπουδαστές μας!