Ο κ.Γιασλακιώτης Βασίλειος MD, PhD αποτελεί βασικό μέλος του επιστημονικού προσωπικού του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΗΜHΤΡΑ και είναι εισηγητής στις ειδικότητες του τομέα Υγείας από το 2019 έως και σήμερα.
Είναι Χειρουργός Γυναικολόγος – Μαιευτήρας, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής καθώς και του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και υποψήφιος διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Βόλο ενώ παράλληλα είναι εκπαιδευτής της Αμερικανικής Ακαδημίας στα Γυναικολογικά και Μαιευτικά Επείγοντα – ALSO® ALSG® Instructor, αποτελεί τακτικό μέλος της Ελληνικής Γυναικολογικής Μαιευτικής Εταιρείας και μέλος της ESGE. Κατά καιρούς έχει εργαστεί ως Locum Doctor σε νοσοκομεία της Βρετανίας και προσέφερε υπηρεσίες ως επικουρικός επιμελητής επί διετία στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου.
Είναι μεγάλη μας τιμή που είναι μέλος της ομάδας του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΗΜΗΤΡΑ, μοιράζεται το όραμά μας για την δυναμική της εκπαίδευσης, την αξία της προσφοράς, την ολοκληρωμένη κατάρτιση και στηρίζει τους σπουδαστές μας στην επαγγελματική τους εξέλιξη.