Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε και το ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» διοργάνωσε διαδικτυακά σεμινάρια με θέμα όμορφες, ρομαντικές και ανατρεπτικές προτάσεις στο μακιγιάζ.
Οι σπουδαστές του τομέα Μόδα-Ομορφιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την νέα ηλεκτρονική εκπαιδευτική εμπειρία μέσω των διαδικτυακών σεμιναρίων στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του οργανισμού και να έρθουν σε άμεση επαφή με τους εκπαιδευτές τους.
Η Makeup Expert Τριαντάρη Μάχη εισηγήτρια στο διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Valentines makeup VS Antivalentines makeup. Choice is yours» καλύπτοντας τις δύο κατηγορίες μακιγιάζ, τόνισε ότι σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, Valentine’s Lover ή Valentine’s Hater, είναι εξαιρετικά σημαντικό να είσαι προετοιμασμένη και εκθαμβωτική με μακιγιάζ που εντυπωσιάζουν.
Η makeup artist Παστάκα Φαίη παρουσίασε την δική της οπτική για εκείνη την μέρα επιμένοντας στο λαμπερό κόκκινο κραγιόν με το σεμινάριο «Lovely Red Valentine’s Day makeup», γιατί με το κόκκινο γιορτάζουμε …..
Οι σπουδαστές του τμήματος Αισθητικής εμπλούτισαν τις γνώσεις τους από τα μακιγιάζ που παρακολούθησαν και βελτίωσαν τις τεχνικές τους. Εμπνευσμένοι από τις παρουσιάσεις των μακιγιάζ που συμμετείχαν διαδικτυακά, παρουσίασαν τις δικές τους προτάσεις για την μέρα των ερωτευμένων.