Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ πρωτοπορεί για άλλη μία φορά στις «διαδικασίες μάθησης» προσφέροντας ένα

πακέτο καινοτόμων εκπαιδευτικών υπηρεσιών μέσω του οποίου μπορείς να προσεγγίζεις τη μάθηση με θετική διάθεση ανακαλύπτοντας τα νέα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα.

Πιο συγκεκριμένα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης (e-learning) παρέχεται η δυνατότητα δημιουργικής εικονικής τάξης (e-class) για κάθε ειδικότητα σπουδών. Η συνεχής ηλεκτρονική αλληλεπίδραση μεταξύ σπουδαστών και εκπαιδευτών και η χρήση του σύγχρονου ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού ευνοούν τις διαδικασίες περαιτέρω μελέτης και αυτοεκπαίδευσης ενισχύοντας τα αποτελέσματα της μάθησης ενώ παράλληλα σου προσφέρουν την πρόκληση της ενεργητικής συμμετοχής σε ένα υπερσύγχρονο μαθησιακό ιστότοπο.

Για τον λόγο αυτό σας καλούμε να ακολουθήσετε το παρακάτω link https://elearning.iekdimitra.gr/  και να συνδεθείτε στη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ με οποιαδήποτε συσκευή έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο (desktop, laptop, tablet, smartphone).Κάνοντας log in με τους κωδικούς σας (σας έχουν δοθεί από το προηγούμενο εξάμηνο) ανοίγετε τα μαθήματα της ειδικότητάς σας , όπου θα βρείτε πληροφορίες και οδηγίες για την παρακολούθηση των e-learning μαθημάτων σας σε δύο (2) βασικές μορφές:

Α)On line κατάρτιση

Αυτή η μορφή ονομάζεται Σύγχρονη online διδασκαλία η οποία διεξάγεται από τον εκπαιδευτή σας σε εικονική τάξη και πραγματοποιείται μέσω της online πλατφόρμας τηλεκατάρτισης του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, σε προκαθορισμένες ώρες βάσει προγράμματος

Β) Από απόσταση εκπαίδευση

Αυτή η μορφή είναι συμπληρωματική της online και ονομάζεται Ασύγχρονη διδασκαλία. Έχετε ήδη πρόσβαση στη πλατφόρμα e-learning της σχολής όποτε εσείς το επιθυμείτε 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα στην οποία υπάρχει αναρτημένο εκπαιδευτικό υλικό (το οποίο εμπλουτίζεται συνεχώς με κείμενα, video, κλπ).

Θα έχετε λοιπόν ένα νέο Εβδομαδιαίο Ωρολόγιο Πρόγραμμα για τα online μαθήματα και πρόσβαση τόσο στο υφιστάμενο όσο και στο νέο εκπαιδευτικό υλικό που θα βοηθά την εκπαιδευτική διαδικασία!

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι μία τεράστια ευκαιρία να εκτιμήσουμε περισσότερο την τεχνολογία, να τη χειριστούμε και να μη την αφήσουμε να μας χειριστεί. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν ποιοτικά τον χρόνο μας συνεχίζοντας την εκπαίδευσή μας στα αντικείμενα της ειδικότητάς μας!

Καλή επιτυχία!

Για το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ,Ο Δ/ντής Ζάρκος Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση