Μια ακόμη μεγάλη τιμητική διάκριση για τη «ΔΗΜΗΤΡΑ» Εκπαιδευτική Συμβουλευτική, καθώς η διοίκηση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας (ΕΒΕΛ), παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας και βουλευτών του νομού, της απένειμε «ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» για τη δυναμική και καινοτόμα δράση της στο χώρο της Επαγγελματικής Κατάρτισης και των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών.

Το βραβείο παρέλαβε από τη διοίκηση του Επιμελητηρίου ο κ. Β. ΖΑΡΚΟΣ Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Η «ΔΗΜΗΤΡΑ» Εκπαιδευτική Συμβουλευτική, με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στην εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση, διαδραματίζει εδώ και δεκαετίες ηγετικό ρόλο στον κλάδο της, διαγράφοντας σημαντική πορεία στο χώρο του επιχειρείν.

Σήμερα διαθέτει υποδομές σε Λάρισα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Τρίκαλα, έχει αναπτύξει συνεργασίες με άλλα Κέντρα Δια βίου Μάθησης (1 & 2) και με τις μεγαλύτερες Συμβουλευτικές εταιρίες του χώρου, καλύπτοντας με τις υπηρεσίες της ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια.

Σκοπός της είναι η προσφορά καινοτόμων εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, υιοθετώντας ένα νέο «θετικό» προσανατολισμό στο μέλλον, στοχεύοντας ταυτόχρονα στη παροχή ποιοτικά άρτιας επαγγελματικής εκπαίδευσης και στη  δημιουργία των αυριανών επαγγελματιών με διεθνείς όρους και πρότυπα!