ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διεκδίκησε μία από τις Υποτροφίες Σπουδών του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ!
Γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει να δίνεις ευκαιρίες σε αυτούς που θέλουν να σπουδάσουν και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Για αυτό τον λόγο ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» δίνει τη δυνατότητα σε νέους και νέες να διεκδικήσουν μία υποτροφία σπουδών σε μία από τις περιζήτητες ειδικότητες που παρέχει.

Πρόγραμμα Υποτροφιών
Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» σε συνεργασία με τους «Στρατηγικούς συνεργάτες» του, δίνουν τη δυνατότητα σε νέους και νέες να διεκδικήσουν τρεις (3) πλήρεις υποτροφίες σπουδών σε μία από τις 40 ειδικότητες αιχμής, καλύπτοντας όλο το φάσμα των σύγχρονων επαγγελμάτων, ώστε να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και τα κατάλληλα εφόδια για την επίτευξη των μελλοντικών τους επαγγελματικών στόχων.

Στο Πρόγραμμα Υποτροφιών δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι υποψήφιοι σπουδαστές του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» επιλέγοντας μία μόνο ειδικότητα σπουδών.
Oι υποτροφίες δίδονται ως εξής:

Μία (1) Υποτροφία από το ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» λαμβάνοντας υπόψιν κοινωνικά και οικονομικά όπως:

  • Το ατομικό εισόδημα του υποψηφίου το οποίο δεν θα πρέπει ξεπερνά τις 3000 ευρώ.
  • Το οικογενειακό εισόδημα του υποψηφίου το οποίο δεν θα πρέπει ξεπερνά τις 9000 ευρώ.
  • Την οικογενειακή κατάσταση του υποψηφίου η οποία θα πρέπει να εμπίπτει σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες: Mονογονεϊκή οικογένεια ή πολύτεκνη οικογένεια.”

Δύο (2) Υποτροφίες από τους «Στρατηγικούς συνεργάτες» του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ», τις οποίες μπορούν να διεκδικήσουν με τη μορφή κλήρωσης όλοι οι υποψήφιοι σπουδαστές ανεξαρτήτως κριτηρίων.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέσω της παρακάτω «Φόρμας Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος» καθόλη τη διάρκεια του έτους, ενώ οι Υποτροφίες θα δίνονται με την έναρξη κάθε Ακαδημαϊκού έτους (Οκτώβριος και Φεβρουάριος) με την μορφή κλήρωσης μεταξύ των υποψηφίων. Η κλήρωση θα πραγματοποιείται έναν μήνα πριν από την έναρξη των μαθημάτων του χειμερινού και εαρινού εξαμήνου αντίστοιχα.

ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ
Συμπλήρωσε την φόρμα και ο νικητής θα ειδοποιηθεί από σύμβουλο εκπαίδευσης.