Με αφορμή τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση (1821-2021) η Κατερίνα Γιαννακοπούλου, γνωστή ως Terina Dion (stylist & fashion designer) και το τμήμα fashion design του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ παρουσιάζουν την συλλογή «Freedom – η Ελευθερία δεν φιμώνεται», θέλοντας να προβάλουν το μήνυμα της Ελευθερίας μέσω της έμπνευσης και της δημιουργικότητας:

«Για εμένα όμως το νόημα των 200 χρόνων της Επανάστασης είναι αλλού, τονίζει η κυρία Γιαννακοπούλου. Είναι στην αληθινή πραγμάτωση της ελευθερίας μας, δηλαδή την ποιότητα της δημοκρατίας μας, την αποδοχή της ποικιλομορφίας μας και, εν τέλει, την σύνδεση της ελληνικότητάς μας με τον σύγχρονο κόσμο και την πρόοδο. Είμαστε ικανοί να ξεπεράσουμε όλες κρίσεις, στηριζόμενοι στις δικές μας μοναδικές, αστείρευτες, ξεχωριστές δυνάμεις και όλοι μαζί να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη για να κερδίσουμε όλα αυτά που χάσαμε τα χρόνια της ύφεσης. Μας αξίζουν νίκες σε όλα τα επίπεδα για μια νέα, περήφανη πατρίδα με χαμογελαστούς Έλληνες», συμπληρώνει.

Στην συλλογή «Ελευθερία» συνέβαλε η ομάδα του design& fashion /iek ΔΗΜΗΤΡΑ και πιο συγκεκριμένα οι σπουδαστές του αντίστοιχου τμήματος της Μόδας: Ιουλία Κατσάνου (Julia Golden), Μαίρη Μπαρούτα, Αλεξάνδρα Δούρου και Ευάγγελος Πούσιας.

Πηγή