ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
#british_studies
Σπουδές στα ελληνικά με Βρετανική Πιστοποίηση!
Ο Βρετανικός Φορέας Πιστοποίησης TQUK (Training Qualifications UK), αναγνωρισμένος από τον κρατικό Βρετανικό Οργανισμό Πιστοποίησης OFQUAL (Office of the Qualifications and Examinations Regulator), αξιολογώντας την αρτιότητα των δομών και εγκαταστάσεων, το αναβαθμισμένο περιεχόμενο των προγραμμάτων σπουδών και το υψηλό επίπεδο του εκπαιδευτικού προσωπικού του ΙΕΚ <<ΔΗΜΗΤΡΑ>>, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία μαζί του στο πεδίο των διεθνών πιστοποιήσεων.
Αναβάθμισε το πτυχίο σου, απογείωσε το βιογραφικό και την καριέρα σου !
Είσαι κάτοχος πτυχίου ΙΕΚ και θέλεις να το αναβαθμίσεις; Σου αρέσει η ιδέα να διεθνοποιήσεις τον τίτλο σπουδών που ήδη κατέχεις;

Γνωρίζεις ότι όλο και περισσότερες Ελληνικές εταιρείες απευθύνονται για τις προσλήψεις του προσωπικού τους σε ιδιωτικούς οργανισμούς (Job Recruiters) και βάζουν ως προϋπόθεση την ύπαρξη ενός διεθνώς αναγνωρισμένου τίτλου;

Σήμερα το ΙΕΚ “ΔΗΜΗΤΡΑ” σου προσφέρει τη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση TQUK, η οποία μεγιστοποιεί την αξία των σπουδών σου συμβάλλοντας σημαντικά στη διεύρυνση των επαγγελματικών σου προοπτικών και στη μετέπειτα επαγγελματική σου επιτυχία!

  • Η Διεθνής Πιστοποίηση TQUK απογειώνει το βιογραφικό και την καριέρα σου!
  • Ανοίγει ο δρόμος τόσο για εργασία όσο και για τη συνέχιση των σπουδών σου στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο, με την απόκτηση ενός Βρετανικού Διπλώματος με παγκόσμια αναγνώριση στην ειδικότητά σου, ισοδύναμου επιπέδου 6, Advanced Professional Diploma – Level 6 equivalent.
  • Με την παρακολούθηση ενός τρίτου έτους σπουδών, μετά την λήψη του πτυχίου ΙΕΚ έχεις τη δυνατότητα να λάβεις και δίπλωμα ισοδύναμου επιπέδου 7, Postgraduate Diploma – Level 7 equivalent!

…και το κυριότερο, για να τα πετύχεις όλα αυτά δεν χρειάζεται να φύγεις από τον τόπο σου και να ξενιτευτείς! Όλα στα Ελληνικά και μέσω του ΙΕΚ “ΔΗΜΗΤΡΑ”!

Απαιτήσεις για αναβάθμιση του πτυχίου σου σε:

Advanced Professional Diploma – Level 6 equivalent
α) Ολοκλήρωση της θεωρητικής φοίτησης των 4 εξαμήνων του ΙΕΚ
β) Βεβαίωση Παρακολούθησης 5 σεμιναρίων / ημερίδων στην ειδικότητα
δ) Παρουσίαση 2 εργασιών (project)
ε) Εξέταση πιστοποίησης με 30 ερωτήσεις

Postgraduate Diploma – Level 7 equivalent
α) Ολοκλήρωση της θεωρητικής φοίτησης των 4 εξαμήνων του ΙΕΚ
β) Παρακολούθηση 3ου έτους σπουδών 300 ωρών, προγράμματος πιστοποιημένου από τη TQUK
γ) Παρουσίαση 1 εργασίας (project)

Επίλεξε την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει και επικοινώνησε μαζί μας. Υπέβαλε το ενδιαφέρον σου μέσω της παρακάτω «Φόρμας Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος» καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σου για να λύσει όλες τις απορίες σου!

Όλο και περισσότερες Ελληνικές εταιρείες απευθύνονται για τις προσλήψεις του προσωπικού τους σε ιδιωτικούς οργανισμούς (Job Recruiters) και βάζουν ως προϋπόθεση την ύπαρξη ενός διεθνώς αναγνωρισμένου τίτλου.
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ο σύμβουλος εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου.