Άλλο ένα επιτυχημένο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» με θέμα «Μακιγιάζ με Αερογράφο» με εισηγήτρια την makeup expert Μάχη Τριαντάρη.

Το μακιγιάζ με αερογράφο είναι μία σύγχρονη μέθοδος μακιγιάζ προσώπου, σώματος, νυχιών και μας χαρίζει ένα ομοιογενές και φυσικό αποτέλεσμα στην εμφάνιση. Το μακιγιάζ γίνεται μέσω ψεκασμού. Μπορούμε να κάνουμε βάση, μακιγιάζ ματιών, ρουζ ακόμα και μακιγιάζ χειλιών με την βοήθεια του αερογράφου. Παρέχει πολύ καλή κάλυψη με εφέ πορσελάνης στο δέρμα χωρίς να το βαραίνει και επίσης ανάλογα με το υλικό που χρησιμοποιεί η makeup artist μπορεί να είναι αδιάβροχο για παραπάνω από 12 ώρες! Είναι ιδανική τεχνική καθώς έχει ωραίο αποτέλεσμα, φωτογραφίζεται τέλεια και η διάρκειά του είναι απίστευτη!

Οι συμμετέχοντες, με την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας Μάχης Τριαντάρη  ανακάλυψαν τις απίστευτες ιδιότητες του αερογράφου χρησιμοποιώντας τον είτε με τον κλασικό τρόπο είτε με ελεύθερες τεχνικές. Μέσω της  θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης οι σπουδαστές της Αισθητικής ανέπτυξαν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να δημιουργούν ένα αψεγάδιαστο και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα στο μακιγιάζ .

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» με τα εξειδικευμένα σεμινάρια στο τομέα της Αισθητικής συμβάλλει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των καταρτιζομένων ως επιτυχημένοι επαγγελματίες Makeup artists.